Skip to main content

Att skapa sitt eget DNA och bygga ett HR företag med fokus på högsta kvalité i alla våra affärsområden är något som kräver mod, klokhet och en stor portion humor/glädje.

Vi hade många tankar/idéer när vi påbörjade vår resa med HR Dalarna.

Drivkrafterna har hela tiden varit att utveckla HR och bygga processer på ett effektivare, smartare och moderna sätt…

Modet att våga tänka annorlunda innebär visserligen ett oerhört hårt jobb på vägen men erfarenheterna vi får…..ja dom gör oss onekligen starkare för varje dag som går och för varje uppdrag vi utför.

– Det är i motvind som draken lyfter…
– Klokare att gå vår egen väg än att gå vilse i andras fotspår…

Nu har vi på HR Dalarna turen att så många duktiga och underbara människor faktiskt vill jobba med oss. Det är så klart ”nyp i armen faktor” på det och oerhört hedrande. Deras erfarenheter, drivkrafter och mod gör det lite enklare för oss att våga skapa det vi tror på.

Vi har en bra plan samt många goa tankar kring vårt företag och våra affärsområden som vi följer. Det enskilt och absolut viktigaste är dock att vi ständigt har alla våra samarbetspartners i främsta rummet. Hur kan vi med våra samlade erfarenheter bidra till att våra partners växer, utvecklas och når sina mål. Det är för oss som Dalarnas HR-partner steg ett i allt vi gör.

Framgång är så klart en färskvara men ska vi beskriva känslan av det vi upplever just nu så är det underbart. Draken flyger och vi har många roliga uppdrag. Vi växer tillsammans med våra samarbetspartners. Stort hjärta och hårt arbete❤️