Våra tjänster / Interim

Interim

Behöver du tillfällig spetskompetens, en interimlösning eller vill du ha hjälp med att hantera en plötslig ökad efterfrågan? Då kan en inhyrd konsult vara rätt för ditt företag. På kort varsel kliver en kvalificerad chef eller specialist in i organisationen och ger ditt företag flexibilitet och trygghet.
söker personal

Interim för alla företagsbehov

Rätt person på rätt plats är nyckeln till framgång

Då och då uppstår behov av tillfällig spetskompetens. Det kan bero på flera anledningar såsom ökad efterfrågan, sjukskrivning, föräldraledighet med mera.

Oavsett anledning är det viktigt att snabbt hitta rätt person med rätt kompetens som har erfarenhet av att axla en viktig roll. Det är här vi kommer in i bilden.

Interim hos HR Dalarna

Fördelar med interim via HR Dalarna

Interim HR innebär att ni med kort varsel, under en flexibel tidslängd anlitar en professionell och operativ person med lång erfarenhet från liknande tjänster. Vi kan arbeta med längre eller kortare projekt, på hel- eller deltid.

Vi går in som HR-chef, HR Business Partner, HR-specialist eller HR-generalist. Vi ser helt enkelt till att ni får rätt person på rätt plats när ni behöver det som mest.

Fördelar med coachning

Omfattande nätverk av chefskonsulter

Vi har också ett omfattande nätverk av mycket erfarna chefskonsulter inom andra kompetensområden som på kort varsel kan gå in i en ledande roller som interimschef och/eller specialist hos dig som kund.

Fler tjänster

Vi erbjuder moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området.

Bemanning

Hyr in personal under en period oavsett hur ditt företagsbehov ser ut.

Rekrytering

Kompetensbaserad rekrytering – rätt medarbetare med rätt kompetens.

Omställning

Stöd till företag och medarbetare genom hela omställningsprocessen.

Coachning

Utvecklas som medarbetare, ledare eller ta nästa steg i din karriär.

HR-stöd

Vägledning och coachning till såväl grupper som individer i er organisation.