Om HR Dalarna

Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som verkar i och för hela Dalarnas utveckling.

Vi är HR Dalarna

HR Dalarna består idag av fem personer som alla brinner för HR.

Johan Bergvik
Ägare/VD

Johan Bergvik

Biografi

Rättvikskillen Johan är teamets coach som finner motivation i att driva andra människor framåt och se dem lyckas. Hans största styrkor är att skapa effektivitet i organisationer och riktigt bra nyckeltal. Trots fullspäckat schema finns alltid utrymme för en fikapaus, pluspoäng till den som bjuder på prinsesstårta.
Emelie Viberg
Affärsområdesansvarig Bemanning/ Försäljning & marknad

Emelie Viberg

Biografi

Borlängetjejen Emelie är vår tidigare idrottsstjärna och även kontorets egna personliga tränare. I rollen som affärsområdesansvarig för bemanning drivs hon av att skapa förtroendefulla relationer och få människor att växa och utvecklas. Med sin målmedvetenhet är ingen utmaning för stor, kanske är det förkärleken till epadunk som är en bidragande faktor till hennes sprudlande energi.
Alexandra Sörensen
Rekryteringskonsult

Alexandra Sörensen

Biografi

Falutjejen Alexandra syns ofta med en Nocco i handen på kontoret. Med den energin arbetar hon med alla typer av rekryteringar och drivs av att skapa skyhög kvalité och långvariga relationer med våra kandidater och uppdragsgivare. Med bakgrund från idrottens värld drivs hon av att arbeta mot högt uppsatta mål.
Jenny Löweskog
HR-Konsult

Jenny Löweskog

Biografi

Skävetjejen Jenny är den i teamet som gärna balanserar upp träning med McDonalds. Hon är vår HR-Konsult som genom sitt strukturerade och ansvarsfulla arbetssätt får saker att hända. Likväl som hon är snabb till kontoret vill Jenny leverera resultat snabbt och effektivt till våra samarbetspartners.
HR-Dalarna helen
Konsultchef

Helene Söderlund

Affärsidé

HR Dalarna skapar möjligheter för regionens företag och deras medarbetare att växa och utvecklas. Med vår erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi gör det enkelt för er genom moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar. Vi skapar förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål.

Vision

Vår vision är att bli Dalarnas ledande HR-partner. Vi är med våra användarvänliga, smarta, moderna och användarvänliga verktyg en självklar strategisk och operativ partner inom rekrytering, omställning och utveckling.

vår historia

20 års samlad erfarenhet

Vår historia

HR Dalarna startades 2016 med visionen att bli Dalarnas ledande HR-partner. Idag är HR Dalarna en komplett och heltäckande HR-partner i Dalarna som är verksamma inom flera affärsområden.

Sedan starten 2016 har vi samarbetat med såväl privata som offentliga uppdragsgivare och genomfört närmare 300 rekryteringar. Utöver det har vi 20 års samlad erfarenhet inom området.

Utmärkelser

Auktoriserad rekrytering och bemanning

Auktorisationen innebär att vi som företag lever upp till de krav som ställs av branschen och näringslivet. Det säkerställer att vi som medlemmar arbetar seriöst och uppfyller våra höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär också en trygghet för medarbetare.

team hr-dalarna - Auktoriserad rekrytering och bemanning

Film om HR Dalarna

Vi är personliga, engagerade och lokala

Hr Dalarna är det genuina, enkla och personliga företaget som verkar i och för hela Dalarnas utveckling.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Gör som 200 nöjda kunder redan gjort – kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig med dina HR-behov.