Om HR Dalarna

Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som verkar i och för hela Dalarnas utveckling.

Vi är HR Dalarna

HR Dalarna består idag av fyra personer som alla brinner för HR.

Ägare

Johan Bergvik

Biografi

Älskar nya idéer, i synnerhet när de går att kombinera med ny teknik. Är ett ess när det gäller att lösa, förbättra och utveckla knepiga HR-processer. Drivs av att skapa effektivitet i organisationer, skapa avundsvärd lönsamhet och riktigt bra nyckeltal.

Grym på arbetsrätt och är med sitt externa chefsstöd en professionell tillgång för vilken organisation som helst. Är sedan något år tillbaka även utbildad coach och är numera en oerhört uppskattad coach för många av Dalarnas chefer i deras utvecklingsresor.

Formell kompetens
Personal- & arbetslivsprogrammet på Högskolan Dalarna samt flerårig arbetslivserfarenhet inom HR-området. Övriga utbildningar: ICF Diplomerad Coach, Kompetensbaserad rekrytering, Arbetsrättsutbildning, SAM – systematisk arbetsmiljö, Diskrimineringsutbildning, Rehabiliteringsutbildning, Målinriktat arbete för lika möjligheter i jobbet.

Konsultchef

Emelie Viberg

Biografi

Med oerhört många års erfarenhet från den egna karriären inom den alpina världen och därefter som personlig tränare är även Emelie fostrad och utbildat i idrottens fantastiska ledarskap. Kommer senast från en roll som huvudtränare och koordinator för andra alpina talanger på ett av Dalarnas skidgymnasier.

Är en fena och mycket van att planera, hålla ihop samt driva många olika arbetsuppgifter och arbetsområden. Med hjärtat på rätt ställe, goda egenskaper och drivkrafter i kombination med sina värderingar är Emelie en oerhörd tillgång för att hålla ihop vårt affärsområde bemanning.

Formell kompetens

Resan började på det Alpina elitskidgymnasiet i Malung med studier på samhälls- och ekonomiprogrammet. Efter dessa fantastiska år tog livet mig vidare till Östersunds universitet för vidare satsning på skidåkning och studier.

Är utbildad inom personlig träning samt coachning och har efter studierna i Östersund fått förmånen att jobbat ett flertal år med både personlig träning och utveckling av lag och organisationer. I roll som personlig tränare var jag även ansvarig teamledare vilket bland annat innebar coachning av de andra tränarna att nå sina uppsatta mål.

Rekryteringskonsult/ Kandidatansvarig

Alexandra Sörensen

Biografi

Affärsidé

HR Dalarna skapar möjligheter för regionens företag och deras medarbetare att växa och utvecklas. Med vår erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi gör det enkelt för er genom moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar. Vi skapar förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål.

Vision

Vår vision är att bli Dalarnas ledande HR-partner. Vi är med våra användarvänliga, smarta, moderna och IT/mobilanpassade verktyg en självklar strategisk och operativ partner inom rekrytering, omställning och utveckling.

20 års samlad erfarenhet

Vår historia

Johan Bergvik och Per Männikkö startade HR Dalarna 2016 med visionen att bli Dalarnas ledande HR-parner. Idag är HR Dalarna en komplett och heltäckande HR-parner i Dalarna som är verksamma inom flera affärsområden.

Sedan starten 2016 har vi samarbetat med såväl privata som offentliga uppdragsgivare och genomfört närmare 200 rekryteringar. Utöver det har vi 20 års samlad erfarenhet inom området.

Utmärkelser

Auktoriserad rekrytering och bemanning

Auktorisationen innebär att vi som företag lever upp till de krav som ställs av branschen och näringslivet. Det säkerställer att vi som medlemmar arbetar seriöst och uppfyller våra höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär också en trygghet för medarbetare.

Film om HR Dalarna

Vi är personliga, engagerade och lokala

Hr Dalarna är är det genuina, enkla och personliga företaget som verkar i och för hela Dalarnas utveckling.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Gör som 200 nöjda kunder redan gjort – kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig med dina HR-behov.