Pär Männikkö - HR Dalarna

Per Männikkö

Har sin grund i idrottens krav på mänskligt, tydligt och målinriktat ledarskap. Drivs av möten med människor och är gärna en medspelare när det hettar till i mötet. Är en stjärna på att stärka och uppmärksamma personligheter, egenskaper och kompetenser. Älskar organisations-, verksamhets och ledarutveckling.

Formell kompetens
Över 15 års erfarenhet av HR-frågor i stora och små organisationer. Utbildad beteendevetare vid Högskolan Gävle. Övriga utbildningar: Arbetsrättsutbildning (Högskolan Dalarna), SAM – systematisk arbetsmiljö, BAM – bättre arbetsmiljö, Rehabiliteringsutbildning, Coachande ledarskap, Projektledarutbildning och flertalet tränarutbildningar.

Therese Lindström - HR Dalarna

Therese Lindström

Har sitt hjärta, engagemang och sin drivande känsla i att alltid bidra till perfekta bemannings- och rekryteringslösningar för sina samarbetspartners. Att också kunna hjälpa kandidater att hitta sitt drömjobb hos rätt företag är något jag brinner för. Rätt person på rätt plats helt enkelt.

Formell kompetens
Mångårig erfarenhet som konsultchef inom bemannings och rekryteringsbranschen från både stora och små bemannings och rekryteringsföretag. Flerårig erfarenhet av marknadsföring och affärsutveckling. Är också duktig inom löneadministration efter sina år som konsultchef (löner och fakturering). Utbildningar: Ledarskaps utbildning, Arbetsmiljöutbildning, Talent Q – personlighetsanalyser, Arbetsrättsutbildning, Kollektivavtals utbildning

Johan Bergvik - HR Dalarna

Johan Bergvik

Älskar nya idéer, i synnerhet när de går att kombinera med ny teknik. Är ett ess när det gäller att lösa, förbättra och utveckla knepiga HR-processer. Drivs av att skapa effektivitet i organisationer, skapa avundsvärd lönsamhet och riktigt bra nyckeltal.


Formell kompetens

Personal- & arbetslivsprogrammet på Högskolan Dalarna samt flerårig arbetslivserfarenhet inom HR-området. Övriga utbildningar: Arbetsrättsutbildning, SAM – systematisk arbetsmiljö, Diskrimineringsutbildning, Rehabiliteringsutbildning, Målinriktat arbete för lika möjligheter i jobbet.

Linn Skoglund

Får energi av mötet med människor. Vill att det i varje rekrytering ska finnas (minst) tre vinnare – kunden, kandidaten och vi som leverantör. Går igång på synergin som uppstår när vi hittat rätt person till rätt plats i rätt tid och på rätt sätt. Kommer att göra allt vad jag kan för att hitta guldkornen som får just ditt företag att glimma lite extra.

Formell kompetens
Personalvetare som läst Personal- & arbetslivsprogrammet på Högskolan Dalarna samt Företagsekonomi A på Uppsala Universitet. Kommer senast från en roll som HR-specialist på en stor myndighet där hon jobbat med kompetensbaserad rekrytering och har innan dess flerårig arbetslivserfarenhet som konsultchef inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Övriga utbildningar: ledarskapsutbildning, arbetsmiljöutbildning, Talent Q – personlighetsanalyser, Assessio (MAP och Matrigma) arbetsrättsutbildning och kollektivavtalsutbildning.

Om HR Dalarna

Vi jobbar för och tillsammans med organsiationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång. HR Dalarna är grymt kvalitetsmedvetna och kräsna i valet av teknik, arbetsmodeller och våra egna konsulter. Det är då det blir enkelt för dig.

Affärside

HR Dalarna skapar möjligheter för regionens företag och deras medarbetare att växa och utvecklas. Med vår erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi gör det enkelt för er genom moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar. Vi skapar förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål.

Vision

HR Dalarna är med sina användarvänliga, smarta, moderna och IT/mobilanpassade verktyg en självklar strategisk och operativ partner inom rekrytering, omställning och utveckling.