Nyheter
21 mars, 2019

Skapa vårt DNA

Att skapa sitt eget DNA och bygga ett HR företag med fokus på högsta kvalité i alla våra affärsområden är något som kräver mod, klokhet och en stor portion humor/glädje. Vi hade många tankar/idéer när vi påbörjade vår resa med HR Dalarna. Drivkrafterna har hela tiden varit att utveckla HR och bygga processer på ett effektivare, smartare och moderna sätt... Modet att våga tänka annorlunda innebär visserligen ett oerhört hårt jobb på vägen men erfarenheterna vi får.....ja dom gör oss onekligen starkare för varje dag som går och för varje uppdrag vi utför. - Det är i motvind som draken lyfter... - Klokare att gå vår egen väg än att gå vilse i andras fotspår... Nu har vi på HR Dalarna turen att så många duktiga och underbara människor faktiskt vill jobba med oss. Det är så klart ”nyp i armen faktor” på det och oerhört hedrande. Deras erfarenheter, drivkrafter och mod gör det lite enklare för oss att våga skapa det vi tror på. Vi har en bra plan samt många goa tankar kring vårt företag och våra affärsområden som vi följer. Det enskilt och absolut viktigaste är dock att vi ständigt har alla våra samarbetspartners i främsta rummet. Hur kan vi med våra samlade erfarenheter bidra till att våra partners växer, utvecklas och når sina mål. Det är för oss som Dalarnas HR-partner steg ett i allt vi gör. Framgång är så klart en färskvara men ska vi beskriva känslan av det vi upplever just nu så är det underbart. Draken flyger och vi har många roliga uppdrag. Vi växer tillsammans med våra samarbetspartners. Stort hjärta och hårt arbete❤️
Nyheter
20 februari, 2019

Ny medarbetare

Dags för nästa stora nyhet! Äntligen kan vi med största stolthet presentera vår kommande medarbetare. Det känns så otroligt bra att få hälsa Linn Skoglund välkommen till oss på HR Dalarna. Rekryteringen av Linn kommer att utveckla oss och våra affärsområden ytterligare. Vi bygger vårt företag helt utifrån att kunna samarbeta med alla våra partners på bästa sätt och med högsta kvalité i allt vi gör. Att vara Dalarnas heltäckande HR-partner och därmed kunna erbjuda och leverera hög kompetens i alla våra affärsområden innebär höga krav på oss som företag. Vi vill gå vår egen väg och alltid skapa goda förutsättningar för våra medarbetare. Vi vill bygga för framtiden och forma/utveckla vårt team med fokus på kvalité och långsiktighet. Det ska kännas oerhört bra att vara en del av oss på HR Dalarna därför är det också viktigt att våra duktiga medarbetare anställs i vårt företag och ges stora möjligheter till utveckling. Vi är noggranna med att rekrytera fantastiska människor med hjärtat på rätt ställe, finfina värderingar samt erfarenheter som bygger och gör vårt team ännu bättre. Linns erfarenheter, egenskaper och drivkrafter i kombination med fina värderingar passar perfekt in hos oss. Varmt välkommen till oss Linn och grattis till våra nuvarande och kommande samarbetspartners. Ni kommer blir så nöjda!
Nyheter
14 februari, 2019

Samarbetsavtal

Om samarbetsavtalet Nu är det så äntligen dags att ta bladet från munnen och berätta om vårt kommande samarbete. Vi har skrivit samarbetsavtal med Outokumpu i Avesta. Oerhört roligt att få förmånen att hjälpa ett globalt, stort företag i deras tillväxtresa. Vårt samarbete har påbörjats och vi kommer inom kort ut med flera spännande tjänster. Vi ska under våren 2019 sköta alla deras rekryteringsprocesser på plats. Så kul!
Nyheter
30 januari, 2019

Ny medarbetare/ spännande samarbete

Det är verkligen en förmån att få driva och utveckla vårt företag HR Dalarna. Den absoluta merparten av dagarna är bra men vissa dagar är ju ändå extra roliga och sånt delar vi gärna med oss av. I går gjorde vi klart med vår nya medarbetare som kommer börja hos oss under slutet av februari. Känns oerhört bra....Mer info kommer inom kort. Dessutom har vi under veckan kommit överens och nu skrivit ett samarbetsavtal med ett mycket välkänt företag Dalarna (och världen för den delen). Vi ska from nu och en tid framöver sköta deras rekryteringsprocesser. Så himla kul! Uppstartsmöte på måndag! När fler och fler av Dalarnas företagare kommer fram och säger att det känns så bra att få samarbeta med er som heltäckande HR-partner. Dessutom är ni lokala och väldigt kunniga, lättsamma och otroligt serviceinriktade. Ni är verkligen en bra HR-partner för oss och vår verksamhet. Sånt tycker vi är kul..
Nyheter
22 januari, 2019

Spännande utvecklingsresa

Ett fantastiskt 2018 med oerhört roliga samarbeten tillsammans med våra partners har passerat i rekordfart. Utan er - ingen framgång! 2019 har startat på absolut bästa sätt och det kommer bli minst lika bra. Vi har många spännande samarbeten och uppdrag just nu och fler på ingång vilket förstås känns toppen. Vi har hela Dalarna som arbetsfält och vårt erbjudande om att vara Dalarnas heltäckande HR-partner är något vi lever upp till. Fler och fler samarbetspartners upptäcker fördelen med oss och våra kompetenser vilket vi är galet stolta över. Deras rekommendationer är kvittot på att det vi utför gör våra partners nöjda med vår kvalité. Att få bidra och skapa förutsättningar för regionens företag och organisationer att växa, utvecklas och nå sina mål - vi nyper oss i armen och njuter av det vi gör tillsammans med er. Ännu stoltare är vi över att så många vill jobba tillsammans med oss på HR Dalarna. I går kväll stängde vi ner möjligheten att bli en del av vårt team för den här gången och vi kan se att fler än 60 personer vill bli vår kommande kollega. Wow! Vi ser med glädje fram mot resten av 2019.
Nyheter
21 december, 2018

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR HR DALARNA

Vilket år och vilken utvecklingsresa vi gör. 2017 var otroligt bra men 2018 har varit ännu bättre, roligare och fyllda med många och spännande samarbeten. Vi är galet stolta över det vi får vara med om. Att få bidra och skapa förutsättningar för regionens företag och organisationer att växa, utvecklas och nå sina mål - vi nyper oss i armen och njuter av alla fina samarbeten. Vi vill med dessa rader tacka alla våra partners och våra duktiga medarbetare som vi har ute hos våra kunder för ett otroligt fint samarbete under året. Ni är fantastiska! Pssst håll utkik och läs gärna vår alldeles egna annons. Vi tre ska bli fyra❤️ Vi önskar alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År. Vi ser med glädje fram mot 2019.
Nyheter
16 oktober, 2018

HR Dalarna och IK Brage 2019

HR Dalarna är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. HR är en heltäckande HR-partner som utvecklar organisationer och deras medarbetare för framtiden. HR Dalarna och IK Brage har många gemensamma beröringsområden. Vikten av goda värderingar, hög kvalité och fokus på utveckling är några av dessa områden. -Det här är helt i linje med vad vi står för och värden vi lever efter. Därför känns det så fantastiskt roligt för oss som älskar fotboll, ledarskap och team att bli en del av IK Brages startelva och få vara en viktig partner i hela föreningens fortsatta utvecklingsresa uttalar sig Per Männikkö och Johan Bergvik , ägare HR Dalarna. – Att vi redan nu kan önska vår andra nya partner välkommen till 2019 och IK Brages spännande framtid känns oerhört inspirerande, säger Anki Kjellberg, marknadschef IK Brage. Tillsammans är vi IK Brage! #hrdalarna #tillsammansärviikbrage #superettan
interimNyheter
16 oktober, 2018

Intressanta tjänster för interimsuppdrag

HR Dalarnas uppdrag blir fler och fler. Fantastiskt kul att vi kan göra våra samarbetspartners så nöjda. För oss är kundnöjdheten A och O. Ett av våra nya affärsområden Interim/On Demand växer vilket vi är väldigt glada för. Vi för in allt fler förfrågningar från våra partners på tillfälliga uppdrag. Kika gärna in på vår hemsida hrdalarna.se och läs mer om oss och vad vi står. Läs lite extra om Interim/On Demand. Vi söker just nu Interimschefer och/eller specialister inom: Social förvaltning Energi och elkraft Upphandling och Inköp Projektledare Gå in och registrera/maila dina kompetenser till oss på HR Dalarna. Vi hjälper dig med ditt nästa uppdrag! Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling.
Nyheter
27 september, 2018

Auktorisering bemanning & rekrytering

Vi på HR Dalarna är nu auktoriserade av bemanningsföretagen inom bemanning och rekrytering. Auktorisationen innebär att vi som företag lever upp till de krav som ställs av branschen och näringslivet. Det säkerställer att vi som medlemmar arbetar seriöst och uppfyller våra höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär också en trygghet för medarbetare. Det här är helt i linje med allt vi står för och de värden vi lever efter. Därför känns det så fantastiskt härligt att nu kunna berätta för alla om det här viktiga steget. För oss handlar det inte om fina vackra ord - det handlar om vår ryggrad och vår tro. Vi är kvalite och vi gör skillnad för både samarbetspartners och kandidater. Att vara ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag är en garanti för våra samarbetspartners att vi som HR-partner är seriös och följer de lagar och regler som är rådande. Hur blev vi auktoriserade? Kraven för auktorisation inom bemanning omfattar bland annat att vi följer etiska regler, att vi tecknat kollektivavtal, att vi tillämpar allmänna leveransvillkor, att vi tecknat ansvarsförsäkring, att vi bedrivit vår verksamhet under minst tolv månader, att vi har en jämställdhetsplan samt att vi är ett aktiebolag. För att bli auktoriserade inom rekrytering krävs det bland annat att vi som företaget redovisar referensfall, är ekonomiskt skötsamt och har ett system för kandidathantering, uppföljning och resultatmätning. Etiska regler De etiska reglerna innebär att vi bedömer människor enbart efter kompetens, kunskap och färdigheter. Vi har kunskap om lagar och regler på arbetsmarknaden och om kundernas förhållanden och erbjuder därmed en trygg och säker arbetsmiljö för våra medarbetare. De etiska reglerna innebär också att alla anställda har tystnadsplikt om förhållanden hos kund. Alla anställda har skriftliga anställningskontrakt. Genom arbete med olika arbetsuppgifter hos våra kundföretag får medarbetarna kontinuerlig kompetensutveckling. Vilka beslutar om auktorisation? Auktorisationsnämnden prövar företagens ansökningar och lämnar förslag till Bemanningsföretagens styrelse vilka fattar beslut. Nämnden består av en opartisk ordförande och personer från Bemanningsföretagen, Unionen/Akademikerförbunden och LO-förbunden. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling. Vi är HR Dalarna.
Nyheter
31 augusti, 2018

Driftchef rekryterad till Malungs Elnät

De kommande åren kommer det att ske många intressanta utvecklingsprojekt i Malung-Sälens kommun. Vi på Malungs Elnät är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i det utvecklingsarbetet. För att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité kommer vi lägga stor energi på utveckling av vår organisation. Därför känns det så ända in i själen gott att kunna hjälpa vår fina samarbetspartner i det här utvecklingsarbetet. Tillsammans samarbetar och möter vi framtidens spännande utmaningar på ett otroligt bra sätt. Idag kan vi stolt presentera Malungs Elnäts kommande Driftchef Klas Eriksson. Varmt välkommen Klas!
HR Dalarna - Vi får organisationer att växa och utvecklasNyheter
17 augusti, 2018

Nya affärsområden

Rätt person på rätt plats Nu börjar våra nya affärsområden Bemanning och Interim/On Demand ta form. Det här tycker vi är fantastiskt kul! Eftersom vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring som verkar i och för hela Dalarnas utveckling så vill vi gärna komma i kontakt med kandidater för kommande uppdrag inom bemanning eller interimsuppdrag. Rätt person på rätt plats. Nu kan alla kandidater som är intresserade av nya spännande utmaningar gå in och registrera sin kompetenser hos oss på HR Dalarna. Som vanligt snabbt, enkelt och modernt. Vi hjälper dig med ditt nästa uppdrag! Läs mer om oss och våra affärsområden på vår nya fina hemsida hrdalarna.se
Nyheter
7 augusti, 2018

Välkommen Therese!

Varmt välkomna till oss på HR Dalarna. Av alla 75 ansökningar till vår tjänst så känns det nu fantastiskt fint att äntligen och med stolthet kunna presentera vår nya medarbetare Therese Lindström...
Nyheter
31 juli, 2018

Två plus en blir fem!

Stolta så vi spricker, nu händer det verkligen otroligt mycket spännande på vårt fina företag. Nästa vecka kommer vi presentera vår nya kollega. Dessutom blir det lansering av ett helt nytt affärsområde...
Nyheter
30 juli, 2018

Våra uppdrag som HR-ansvariga blir fler och fler

Våra uppdrag som HR-ansvariga på företag blir fler och fler. Vi känner oss såklart väldigt ödmjuka för dessa förtroenden. Det ligger helt i linje med...