Rätt person till rätt uppdrag

Många företag behöver då och då ta in personal under en period. Det kan handla om en speciell kompetens för ett projekt, organisationsförändringar, produktionstoppar, vikariat eller vid sjukfrånvaro. Vår erfarenhet av bemanning hjälper både stora och små företag i Dalarna att lösa sina utmaningar. Oavsett hur ditt företagsbehov ser ut så finns vi där och hjälper dig när ni behöver hyra in personal.

För oss på HR Dalarna är det inte bara viktigt att kunna leverera personal snabbt och effektivt, vi lägger även stor vikt vid att lära känna våra kunder och förstå företagens organisation, kultur och struktur. Det gör vi genom att ni som kunder alltid har en och samma kontaktperson under hela processen.

Tack vare vårt stora nätverk och vår kompetens kan vi leverera absolut rätt person till rätt uppdrag.

Fördelar med bemanning via oss på HR Dalarna

  • Ni som kunder får snabbt in de medarbetare ni behöver utan att själv ansvara för rekryteringsprocessen
  • Vi tar självklart ansvar för lön samt betalar alla kostnader som är kopplade till konsulterna som jobbar hos dig till exempel arbetsgivaravgifter, försäkring och pension
  • Ni lär känna många nya potentiella medarbetare om ni behöver rekrytera och anställa framöver
  • Ni får hyra in personal för tiden ni har behov av och betalar endast för de timmar våra konsulter arbetar hos dig
  • Vi löser bemanningen så har ni tid att fokusera på er verksamhet
  • HR-ansvar och utveckling via HR Dalarna vilket gör att du får hjälp med delar som personalansvar, löneadministration, utveckling och uppföljning
  • Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som garanterar våra konsulter trygga anställningar

HR Dalarna - Inhouse Service and Support

När det gäller mer omfattande lösningar för bemanning har vi på HR Dalarna utvecklat vårt unika koncept som vi kallar HRD Inhouse Service and Support. Vår unika och skräddarsydda lösning innebär att vi sköter hela HR-processen; från rekrytering, urval och introduktion till planering, ledning och uppföljning.

Omfattande och större uppdrag av bemanning kräver struktur och erfarenhet av processledning, vilket vi är duktiga på. I dialog med er sätter vi då upp ett eget team helt utifrån era behov. Teamet består av en kundansvarig och en processansvarig. Dessutom ingår en HR-ansvarig och en HR-administratör som finns på plats i kundens lokaler och leder konsulterna i det dagliga arbetet. Teamet sköter även introduktionen, går igenom alla rutiner och leder konsulterna på plats.

HRD Inhouse Service and Support arbetar kontinuerligt för att ständigt ha ett flöde av kandidater som intervjuas och kompetenssäkras för att vara redo att jobba på ert företag. Uppföljning är viktigt för oss och vi mäter löpande standardiserade KPI:er och nyckeltal för att säkra ökad produktivitet, minskad sjukfrånvaro och mer motiverade medarbetare.

Kontakta oss med era personalbehov

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just ert företag att lösa era personalbehov genom HR Dalarna – bemanning. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vi på HR Dalarna drivs och trivs med att hjälpa våra kunder att hitta rätt personer samt att kunna vara med och bidra till att verksamheter utvecklas tillsammans med våra duktiga konsulter.